Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Φωτιά σε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές Λυκείου Γλυφάδας.

Στα πέριξ 27 Απριλίου 2017

Φωτιά ξέσπασε σε διώροφο λεωφορείο που μετέφερε 67 μαθητές και τους συνοδούς τους από το 3ο Λύκειο Γλυφάδας.

Το διώροφο λεωφορείο κινούνταν στην περιμετρική της Πάτρας. Στο ύψος του κόμβου της Οβρυάς με κατεύθυνση προς Αθήνα τυλίχθηκε στις φλόγες κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Τα παιδιά κατόρθωσαν εγκαίρως να βγουν από το λεωφορείο, ενώ οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

Στο σημείο βρίσκονται 7 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 12 πυροσβέστες.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λόγο μετά τις 6.40 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά στο λεωφορείο εκδηλώθηκε, από άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, στο πίσω μέρος του οχήματος. (video εδώ)

Μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, σταμάτησε το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου και αμέσως ξεκίνησε η αποβίβαση των μαθητών.

Μάλιστα, εκείνη την ώρα περνούσε τυχαία από το σημείο με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο ο διοικητής του πρώτου πυροσβεστικού σταθμού της Πάτρας, Παναγιώτης Δημόπουλος, ο οποίος σταμάτησε και βοήθησε στην ασφαλή αποβίβαση μαθητών και καθηγητών.

Πηγή: patrastimes, tempo24, iefimerida.gr
 

Προβλήθηκε 2562 φορές

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.

Η νέα διοικητική δομή του Δήμου Αλίμου: Οι αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και οι αρμοδιότητες

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία της πόλης και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, προχώρησε στον ορισμό της νέας ομάδας διοίκησης.