Συνεχίζονται από την Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης οι παρεμβάσεις βελτίωσης των σχολικών χώρων με βασική επιδίωξη την εξασφάλιση ενός ασφαλούς, ελκυστικού και ευχάριστου σχολικού περιβάλλοντος.

Παράλληλα με την αισθητική παρέμβαση Οpen Art στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των 8ο και 17ο Δημοτικών, με ολοκληρωμένους ελαιοχρωματισμούς, άλλαξε η όψη και του ΙΕΚ Ηλιούπολης και των εσωτερικών χώρων του 2ου Λυκείου.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η αντικατάσταση του φωτισμού με λαμπτήρες LED.

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση λαμπτήρων στο 2ο Γυμνάσιο και συνεχίζεται στο 7ο για να επεκταθεί σε όλα τα σχολεία.

Εκπονείται ειδικό πρόγραμμα για την ολοκληρωμένη παρέμβαση βαφών σε όλα ταΓυμνάσια και τα Λύκεια, τοποθετούνται Υαλοπίνακες μέσα στο καλοκαίρι, αγοράζονται νέοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ξεκινάει εργολαβία αναβάθμισης κλειστών γυμναστηρίων σε γυμνάσια και δημοτικά.

Έτσι, με συνέπεια υλοποιείται το πρόγραμμα αναβάθμισης των σχολείων και επιτυγχάνεται ο στόχος: μέχρι το τέλος του 2017 όλα τα σχολεία της Ηλιούπολης να βρίσκονται σε άρτια κατάσταση.


Γραφείο Τύπου

Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 1455 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.