Μετά από 40 μήνες νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας της Λάρισας, η Μυρτώ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασής της και αναμένεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα να λάβει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η 22χρονη σήμερα Μυρτώ, το κορίτσι που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με την αποτρόπαια κακοποίησή της από νεαρό Πακιστανό, ενώ έκανε τις διακοπές της με την οικογένειά της στο νησί της Πάρου τον Ιούλιο του 2012, θα βρεθεί και πάλι κοντά στους δικούς της ανθρώπους.

Η κατάσταση της υγείας της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως, ωστόσο οι θεράποντες γιατροί της απέτρεψαν να μετακινηθεί και να συνεχίσει την αποκατάστασή της κοντά στο σπίτι και τους δικούς της.

Τους τελευταίους 40 μήνες η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη ακολουθούσε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS.

Η παραμονή και νοσηλεία της νεαρής κοπέλας είναι ευγενική χορηγία της ANIMUS Α.Ε. τόσο προς την ίδια όσο και προς τον ΕΟΠΥΥ.

Έτσι, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ANIMUS, σε ειδική τελετή θα τιμήσει την Μυρτώ.

Την τελετή θα τιμήσει με την παρουσία του ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και τέως Υπουργός Υγείας Γεωργιάδης Άδωνις, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος Αγοραστός Κωνσταντίνος, βουλευτές κομμάτων, δήμαρχοι, εκπρόσωποι ιατρικών και λοιπών φορέων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, ώρα 14:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ANIMUS (8ο χλμ Λαρίσης-Τρικάλων).

Παράλληλα η εταιρία θα ανακοινώσει για την επέτειο των 10 χρόνων σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις, οι οποίες μοναδικό τους κίνητρο θα έχουν την εξυπηρέτηση και την κοινωνική επανένταξη των ατόμων με αναπηρία.

πηγή: http://www.stroumfaki.gr 

Προβλήθηκε 2516 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.