Στο Κούνεο της Ιταλίας άρχισε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο συγχρονισμένης κολύμβησης, η σημαντικότερη φετινή διοργάνωση του αθλήματος για τη «Γηραιά Ηπειρο». 

Η Ελλάδα  μετετέχει στους αγώνες με πλήρη αποστολή και σε όλα τα αγωνίσματα, καθώς ο Βασίλης Γκορτσιλάς θα γίνει ο πρώτος Έλληνας αθλητής που θα συμμετάσχει σε διεθνή διοργάνωση συγχρονισμένης κολύμβησης, αγωνιζόμενος στο μικτό ντουέτο. 

Το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει σόλο, ενώ σε όλα τα αγωνίσματα θα διεξαχθεί απευθείας τελικός, πλην του ελεύθερου προγράμματος του ντουέτου.

 

Η ελληνική αποστολή απαρτίζεται από τις αθλήτριες Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Σίλια Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Αθανασία Τσόλα, Σοφία Σαραντίδη, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Μαρία-Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Άννα-Μαρία Ταξοπούλου, Δήμητρα Τσιαντή, καθώς και με τον Βασίλη Γκορτσιλάς.

Το πρόγραμμα  και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των αγώνων έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/5

12:00 Ντουέτο - τεχνικό πρόγραμμα (Ευαγγελία Πλατανιώτη - Εβελίνα Παπάζογλου 3η θέση)

Αμέσως μετά Μικτό Ντουέτο - τεχνικό πρόγραμμα  (Όλγα Κουργιαντάκη - Βασίλης Γκορτσίλας 3η θέση).

19:00 Ομαδικό - ελεύθερο πρόγραμμα

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/5

12:00 Ομαδικό - τεχνικό πρόγραμμα

18:00 Ντουέτο - ελεύθερο πρόγραμμα (προκριματικός)

20:45 Highlight

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/5

12:00 Κόμπο

17:30 Ντουέτο - ελεύθερο πρόγραμμα (τελικός)

Αμέσως μετά Μικτό Ντουέτο - ελεύθερο πρόγραμμα

 

πηγή: http://www.microplustiming.com/LENEuropeanSynchro2017

Προβλήθηκε 2608 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν

Το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας αποφάσισε με βούλευμά του την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου, του άλλοτε ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής