• kargas
  • ispecs
  • syntrivani
  • little_bees
  • vlachos_apofraxeis
  • venchi
  • raxati
  • paulou_dontia
  • chrysallida_new
  • lampros_odontiatros
  • kids_party
  • enso_tatoo
  • stamatiou_apofraxeis
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • booze
  • dimi_fashion
  • psinokaimetho
  • 3pigs
  • Iraklis_Tsims
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • anagnostou
  • artina bakery
  • goudis
  • skoumis_metaforiki
  • chrisalida
  • jason cafe
  • moutrakia.kids.tv
  • petshopcorner

Μαθητικό Φεστιβάλ ΚΝΕ στην Ηλιούπολη

Εντός των τειχών 05 Μαϊου 2017

Πλατεία Ηρώων - Σάββατο 6 Μαϊου 2017

Οι μαθητές μιλούν μέσα από το θέατρο, τα γκράφιτι, τη φωτογραφία, διάφορες μορφές καλλιτεχνικής έκφρασης, αθλητικές δραστηριότητες, παιχνίδια.

Μιλούν για την ιδεολογική διαπάλη στο σχολείο μέσα από τα δικά τους πρότζεκτ, συζητούν με εκπαιδευτικούς και γονείς για τις κοινές τους ανάγκες.

Η επιτυχία των Μαθητικών Φεστιβάλ που έγιναν τις προηγούμενες μέρες σε άλλες πόλεις, δείχνει ότι πρόκειται για διοργάνωση ζωντανή, φτιαγμένη με μεράκι, που αγγίζει τους μαθητές, πολλοί από τους οποίους δούλεψαν στο πλευρό των μελών της ΚΝΕ για το στήσιμό τους. 

Προβλήθηκε 1423 φορές

Αγιασμός και έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς στην Ηλιούπολη

Με την παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, μελών της προσκοπικής οικογένειας και φίλων του Προσκοπισμού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, στις 12:00, ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας προσκοπικής χρονιάς στην Ηλιούπολη.