Ευχαριστούμε πολύ τη ΔΑσοπροστασία ΠΑπάγου ΧΟλαργού (ΔΑΠΑΧΟ), που όχι απλά μας έδωσε, αλλά και μας έφερε, τα εργαλεία για τον καθαρισμό (τσουγκράνες, φτυάρια, τσάπες)!

Εργαλεία που αρνήθηκε ο Δήμος Ηλιούπολης να μας δώσει, παραπέμποντάς μας στην Περιφέρεια Αττικής!

Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Ι&Σ Σκλαβενίτης ΑΕΕ, που με τη χορηγία τους μας βοήθησαν να αγοράσουμε σακκούλες και γάντια, που μας αρνήθηκε ο Δήμος Ηλιούπολης, παραπέμποντάς μας στην Περιφέρεια Αττικής!

Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στο καθάρισμα της περιοχής.

Συγχαρητήρια στους μαθητές του 6ου δημοτικού Ηλιούπολης και στους γονείς τους, που δούλεψαν μεθοδικά και με κέφι!

Συγχαρητήρια και στις άξιες δασκάλες τους τις κ. Ελένη Καραμολέγκου και Κάκαβου Άννα, που με αγάπη και μεράκι τους νουθετούσαν και τους δίδασκαν με όμορφο τρόπο, καλλιεργώντας τους οικολογική συνείδηση και συμπεριφορά, με φανερά αποτελέσματα!

Τα απορρίμματα τοποθετήθηκαν σε τριών ειδών διαφορετικές σακκούλες: για ανακυκλώσιμα είδη, για κλαδιά και φύλλα και για τα υπόλοιπα σύμμεικτα.

Αξίζει να σημειώσουμε οτι τα παιδιά φρόντιζαν με επιμέλεια να τα τοποθετούν στις σωστές σακκούλες, κάτι που πολλοί ενήλικες δεν τηρούν πολύ συχνά...

Περισσότερα μαζί με φωτογραφικό υλικό μπορείτε να δείτε ΕΔΩ 

Ευαγγελία Δημητρίου

--
Κι.Π.Η.- Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης
Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη
Τ.:2109730215-K.:6944683652
F.: 2118005508, 2109718162
[email protected]
http://www.kipi.gr
Facebook: Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης(Κι.Π.Η.)

Προβλήθηκε 1089 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.