Ο Δήμος Ηλιούπολης και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εξ αφορμής της Παγκόσμιας Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας, πραγματοποιεί εκδήλωση την Κυριακή 14/05/17 στις 11:30, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Ηλιούπολης (Κοτζιά 13 Ηλιούπολη Αττικής) με τίτλο "ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΟΥ ΚΙ ΕΛΑ".

Σκοπός της εκδήλωσης η ευαισθητοποίηση, κυρίως των παιδιών, σε θέματα οδικής ασφάλειας και κανόνων οδικής συμπεριφοράς όπως και η εξοικείωση με τις αστυνομικές υπηρεσίες και τους αστυνομικούς που ρυθμίζουν και ελέγχουν καθημερινά την κυκλοφορία .

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν αξιωματικοί της τροχαίας και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι θα διανέμουν έντυπο υλικό και θα παραδώσουν μαθήματα οδηγικής ασφάλειας. Καλούμε τους μικρούς μας φίλους: "ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΟΥ ΚΙ ΕΛΑ" 

Προβλήθηκε 3658 φορές

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Ενημερώνουμε τους Δημότες και κατοίκους Ηλιούπολης ότι έχει αποκατασταθεί η διαύγεια της μεγάλης κολυμβητικής δεξαμενής και τίθεται σε πλήρη λειτουργία από σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 16:00 μ.μ.

ΣΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Ο ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΑΘΗ ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟ

Μπορείτε να δείτε εδώ το σχέδιο Κανονισμού Καθαριότητας και να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας, προσθέτοντας τις προτάσεις και τα σχόλιά σας ή να αποστείλετε σχετικό email με τις παρατηρήσεις σας στο [email protected] έως την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 στις 15:00 μ.μ.