Aπό τις 24 ως τις 28 Μαίου 2017 διαρκεί η νέα ομαδική έκθεση ζωγραφικής , αγιογραφίας και γλυπτικής με έργα καταξιωμένων δημιουργών που διοργανώνεται στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού με την συνεργασία της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης με τον Όμιλο για την Unesco Πειραιά και Νήσων στο χώρο του παλιού Δημαρχείου Υμηττού στην οδό Κολοκοτρώνη.

Ο ιστορικός τέχνης Λεόντιος Πετμεζάς που θα προλογίσει την έκθεση αναφέρει :

''Οι συνθέσεις των δημιουργών στην παρούσα έκθεση με επιλεγμένες εμπνεύσεις από το τρίπτυχο ζωγραφική, αγιογραφία, γλυπτική μεταφέρουν και εισάγουν το κοινό σε ένα κόσμο αισθαντικής γοητείας και απόλυτης μαγείας.

Μελετώντας την εκλεπτυσμένη εργασία τους ο θεατής ανακαλύπτει σταδιακά και βαθμιαία τις επεξηγηματικές σε ευφάνταστο επίπεδο φιλοτεχνημένες συλλήψεις. Με θεματολογία πολυδιάστατη και πολυκύμαντη κάθε έργο αποτελεί εκτεταμένη διάρθρωση με διαχρονική ελεγειακή διάσταση σε μήκος κύματος εναλλασσόμενο κάτι που διαφαίνεται και κυριαρχεί.

Παίζοντας με τις εικόνες αγγίζουν χορδές που εξακοντίζονται προκαλώντας διαθλάσεις αποχρώσεων με ανατάσεις σε σφαίρες ονειρικές. Μέσα από την έκρηξη των παραθέσεων οι δημιουργοί εμπλουτίζουν και διευρύνουν κάθε προοπτική υψηλής απόδοσης .''
 

Προβλήθηκε 1477 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.