Δύο υπήκοοι Αλγερίας συνελήφθησαν στις 13 Μαΐου στη Βουλιαγμένη, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει αυτοκίνητο στην ίδια περιοχή.

Από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Βουλιαγμένης εξακριβώθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες το τελευταίο χρονικό διάστημα προέβαιναν συστηματικά σε διαρρήξεις-κλοπές από οχήματα, στην παράκτια περιοχή των νοτίων προαστίων.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο καθώς και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες δραστηριότητές τους.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν δεκαοκτώ περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από αυτοκίνητα στις περιοχές της Βάρκιζας, της Βουλιαγμένης, της Γλυφάδας και του Αλίμου.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: zougla.gr 

Προβλήθηκε 1719 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.