Tην πρώτη του προσωπική έκθεση ζωγραφικής θα παρουσιάσει ο Σταμάτης Γονίδης, και ο σκοπός της κίνησής του αυτής, είναι άκρως συγκινητικός.

Την Τρίτη 30 Μαΐου και μετά τις 19.00 το απόγευμα ο δημοφιλής ερμηνευτής θα υποδεχτεί όλους του φίλους του, στην πολιτιστική αίθουσα «Ιωνία» πλησίον του Δημαρχείου Βούλας, όπου υπό την Αιγίδα του Δήμου Βάρη-Βούλας-Βουλιαγμένης, θα εκτεθούν 25 μοναδικά έργα του.

Εικοσιπέντε έργα τέχνης, βγαλμένα μέσα από τη ψυχή του, αποτυπώνοντας στον καμβά του τα πιο ψαγμένα «μονοπάτια» του, «ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ» όπως είναι και ο τίτλος της έκθεσής του, όλα αυτά που θέλει να δώσει ως προίκα.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Real» ο Σταμάτης Γονίδης, εξομολογήθηκε πώς «όταν ζωγραφίζω απογειώνομαι» ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του για τον σκοπό της έκθεσής του, που είναι για φιλανθρωπικό σκοπό και όλα τα έσοδα των πωλήσεων των πινάκων του θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων αυτιστικών ατόμων «Άγιος Νικόλαος-Οικοτροφείο Παιανίας».

Πηγή: www.zougla.gr

Προβλήθηκε 1750 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.