Σε λίγες ημέρες αρχίζουν οι πανελλαδικές και αυτό παρακίνησε έναν… δαιμόνιο Κύπριο επιχειρηματία που ειδικεύεται στην κατασκευή εκκλησιαστικών ειδών να «πλασάρει» στην αγορά ένα τάμα ειδικό για την περίσταση: ένα κερί σε σχήμα βιβλίου!

Όπως αναφέρεται στη σχετική διαφήμιση του εν λόγω «τάματος» οι γονείς υποψηφίων των πανελλαδικών θα πρέπει να το προμηθευτούν για να έχουν καλές επιδόσεις τα παιδιά τους:

«Οι εξετάσεις κοντεύουν και γονείς και μαθητές / φοιτητές προσεύχονται για ένα καλό αποτέλεσμα. Αν θέλετε κι εσείς να κάνετε ένα τάμα για τις εξετάσεις σας, κοντά μας θα βρείτε κέρινα τάματα βιβλίου. Για πληροφορίες και παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας»!

Ελπίζουμε αν κάποιοι προμηθευτούν το τάμα να μην αρκεστούν σε αυτό αλλά να ανοίξουν και κανένα βιβλίο…

http://apopsilive.gr

 

Προβλήθηκε 1692 φορές
Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.