Άνδρας πήδηξε από την αποβάθρα στο μετρό του Νέου Κόσμου! Απομακρύνθηκε εγκαίρως

Στα πέριξ 31 Μαϊου 2017

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, 30.05.2017, όταν ένας άνδρας πήδηξε από την αποβάθρα του σταθμού του μετρό στον Νέο Κόσμο και αρνούνταν να φύγει!

Όλα έγιναν πριν τα μεσάνυχτα, με ένα άτομο διαταραγμένο ψυχολογικά - όπως αναφέρουν οι πληροφορίες - να πηδάει από την αποβάθρα του μετρό στον σταθμό του Νέου Κόσμου!

Ο άνδρας περπάτησε μέχρι το τούνελ, έκατσε κάτω και αμέσως ο σταθμάρχης προσπάθησε να τον απομακρύνει, με τον άνδρα να του απαντά πως δεν προτίθετο να φύγει.

Για περισσότερη από μισή ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία απότον σταθμό του Νέου Κόσμου προς αυτόν του Αγίου Ιωάννη, ωστόσο με την παρέμβαση της αστυνομίας που κλήθηκε στο σημείο, το άτομο απομακρύνθηκε και το επεισόδιο έληξε, χωρίς -ευτυχώς- να τραυματιστεί κανείς.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου (www.newsit.gr) 

Προβλήθηκε 2202 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.