ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Εντός των τειχών 06 Ιουνίου 2017

Ενημερώνουμε τους Δημότες μας ότι από την 1/6/2017, ξεκίνησε η νέα λειτουργία της Δομής ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, η οποία χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».

Με τη στελέχωση της Δομής, ο Δήμος θα προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες.

Μέσα από το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ που εδρεύει επί των οδών Ηρώς Κωνσταντοπούλου και Φαρμακίδου 45 θα γίνεται διανομή, σε τακτική βάση, σε ωφελούμενα άτομα/νοικοκυριά που έχουν ανάγκη σε, τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία, παιχνίδια, cd κλπ.

Το Κ.Π. θα συνδέεται με τοπικές επιχειρήσεις, σχολεία κλπ, με όλη την τοπική κοινωνία για την συλλογή των παραπάνω προϊόντων και για την προσφορά περισσότερων συμπληρωματικών αγαθών, ενισχύοντας την συνείδηση αλληλεγγύης που πρέπει να εμπεδώνεται σε κάθε γειτονιά.

Το παντοπωλείο, στελεχωμένο πλέον με το απαραίτητο προσωπικό (διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό) λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-17:00, για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Ελένη-Μαρία Φράγκου τηλ. 210- 9933263. Ή στην ιστοσελίδα του Δήμου www.ilioupoli.gr

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης 

Προβλήθηκε 1655 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.