ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ

Ο σοκαριστικός θάνατος του 11χρονου Μάριου στο σχολείο του στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα έχει προκαλέσει πανελλήνια οργή και θλίψη.

Αλλά, πόσο σπάνιος είναι τελικά ένας θάνατος από μπαλωθιά στον αέρα και ποιος από εμάς δεν έχει βρεθεί σε κάποιο γλέντι όπου είδε να ρίχνονται εορταστικοί πυροβολισμοί στον αέρα;

Η επικίνδυνη αυτή παράδοση δεν είναι η πρώτη φορά που έχει στοιχίσει την απώλεια ανθρώπινης ζωής και μια ματιά στο αστυνομικό δελτίο των τελευταίων ετών δείχνει πως σε περιοχές όπως η Κρήτη ή η Καρδίτσα, έχουν καταγραφεί θάνατοι και τραυματισμοί.

Ωστόσο η μπαλωθιά δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο.

Το σύντομο βίντεο (δείτε το εδώ)του Tech Insider αντλεί επιστημονικά δεδομένα για να καταγράψει με απλό τρόπο γιατί ποτέ κανείς δεν πρέπει να στρέφει το όπλο του στον αέρα και να πυροβολεί .

Πηγή: www.lifo.gr 

Προβλήθηκε 3180 φορές
Πέθανε ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης που δώρισε όλη την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο εφοπλιστής, Ιάκωβος Τσούνης, που πρόσφατα δώρισε όλη του την περιουσία στις Ένοπλες Δυνάμεις, απεβίωσε στις 15.30 στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου νοσηλευόταν.

Αυτά είναι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λήστευε ηλικιωμένους στην Αττική

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε ατόμων, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που προέβαινε συστηματικά σε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές από οικίες ηλικιωμένων ατόμων στα Μεσόγεια Αττικής...

Κορονοϊός: Επιπλέον μέτρα στον οικισμό Ρομά στο Νομισματοκοπείο

Ύστερα από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κατόπιν εισήγησης και σύμφωνης γνώμης του Δημάρχου Χαλανδρίου, Συμεών Ρούσσου, αποφασίστηκε η κήρυξη του οικισμού Ρομά Νομισματοκοπείου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από σήμερα έως και την Δευτέρα 19 Απριλίου στις 6 π.μ.