Λήξη συναγερμού: Εντοπίστηκε η 12χρονη που αγνοούνταν στην Πάτρα.

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 11 Ιουνίου 2017

Τέλος συναγερμού στην υπόθεση της εξαφάνισης της 12χρονης Κυριάκοβα Μίνκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η 12χρονη εντοπίστηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου να περιπλανιέται μ' ένα καροτσάκι και να κυνηγά μια γάτα στην περιοχή του Βλατερού και όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ το προσέγγισαν εκείνο επιδεικνύοντας περίεργη συμπεριφορά απευθύνθηκε σε αστυνομικό λέγοντας του «δεν είσαι εσύ ο μπαμπάς μου».

Η ανήλικη είχε εξαφανιστεί από τις 8 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα, και για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί amber alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η μικρή είναι καλά στην υγεία της.

Πηγή: iefimerida.gr  

Προβλήθηκε 1927 φορές
Ο καιρός την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2025

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα από τις πρωινές ώρες μέχρι αργά τη νύχτα, με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύεται από τοπικές χαλαζοπτώσεις και από πολύ ισχυρούς ανέμους.