Ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σχολικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει πρότυπες ψυχολογικές υπηρεσίες με στόχο να συνδράμει στην καλύτερη μετάβαση των νηπίων στην πρώτη Δημοτικού.

Πρόκειται για μια εξειδικευμένη ψυχολογική υπηρεσία μέσω της οποίας σε σύντομο χρονικό διάστημα πραγματοποιείται η σκιαγράφηση της αναπτυξιακής ετοιμότητας των νηπίων με στόχο την αποτελεσματική συμβουλευτική των γονέων.

Η διαδικασία θα περιλαμβάνει συζήτηση με τους γονείς και δραστηριότητες με το νήπιο σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο Δημαρχείο.

Η ανίχνευση θα καλύψει ευρύτερους τομείς της ανάπτυξης όπως αδρή και λεπτή κινητικότητα, αυτοεξυπηρέτηση, κοινωνικότητα, επικοινωνία, γνωστικές δεξιότητες κ.ά.

Η υπηρεσία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και θα λάβει χώρα σε απογευματινές ώρες. Για πληροφορίες και αιτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους αρμόδιους ψυχολόγους στο 210.9970048 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από 4-6 μμ.

Η υπηρεσία προσφέρεται σε συγκεκριμένο αριθμό αιτούντων, δωρεάν ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 7 Ιουλίου.


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΠΑΣΟΥΡΗΣ 

Προβλήθηκε 985 φορές

Οι Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Ηλιούπολης για την ΠΥΡΚΑΛ

Οι Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηλιούπολης, στέκονται αλληλέγγυες στον αγώνα των κατοίκων της Δάφνης και του Υμηττού για την ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ της έκτασης της ΠΥΡΚΑΛ, ενάντια στην - εν κρυπτώ και άνευ διαβούλευσης - πρόταση τσιμεντοποίησης του χώρου και της αδιαφάνειας που χαρακτηρίζει το σχέδιο της Κυβέρνησης, σχετικά με τον χωροταξικό και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του έργου.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματία στην Ηλιούπολη σε έργα της ΕΥΔΑΠ

Το βράδυ της Παρασκευής έγινε τροχαίο ατύχημα στην Ηλιούπολη επί της Λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου, σε σημείο που γινόντουσαν έργα της ΕΥΔΑΠ, παρόλο που υπήρχε σήμανση και είχαν παρθεί όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Δήμος Ηλιούπολης: ''Rapid test σε όλο το βοηθητικό προσωπικό των  Λυκείων, δηλαδή προσωπικό καθαριότητας , φύλακες και διαχειριστές κυλικείων''

Σάββατο 10/4/2021, 09:00 έως 13:00, στην «Κυψέλη Εθελοντών» οδό Θέμιδος 2 και Δημ. Γληνού 35, από εθελοντή γιατρό με την ευθύνη του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Κ. Ιωάννη Πούλου.