του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος, όμως να που στις μέρες μας ακόμη και αυτοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, αναφέρομαι στους άστεγους της Αθήνας πέφτουν θύματα ληστείας την ώρα που κοιμούνται στο ξενοδοχείο των αληθινών αστέρων, αυτών που αραχτοί στο πεζοδρόμιο κοζάρουν στον αττικό ουρανό.

Δράστες κάποιοι άλλοι που έχουν λιγότερα από αυτούς, δηλαδή άλλοι άστεγοι που η ανέχεια τους οδηγεί στο κλέβουν ό,τι βρουν. Από κουβέρτες και ρούχα μέχρι τσιγάρα και χρήματα.

Αυτό εξηγεί το φαινόμενο πολλοί άστεγοι μένουν ξάγρυπνοι τις νύχτες, και κοιμούνται την ημέρα σε πολυσύχναστα μέρη! Η φωτογραφία μας με τον άστεγο είναι από την οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια.

Άλλοι κοιμούνται στα πάρκα της Αθήνας κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις κλοπές σε βάρος τους στη διάρκεια της νύχτας, αλλά και με τα μαχαιρώματα και άλλες βιαιότητες από ναρκομανείς και άλλα κακοποιά στοιχεία, που επίσης επιβουλεύονται… το νοικοκυριό των homeless.

Τέρμα. Έχουμε γίνει ζούγκλα.

Πηγή: http://www.apodytiriakias.gr 

Προβλήθηκε 1489 φορές

25 λόγοι για να ψηφιστεί ξανά ο Γ. Χατζηδάκης την Κυριακή 15 Οκτ 2023 (Άρθρο γνώμης του Θάνου Κατσώνη - Ειδικού Συνεργάτη του Δημάρχου, 2019-2022)

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, παραθέτω τους 25 σοβαρότερους από τους λόγους, για τους οποίους, κατά την άποψή μου, πρέπει να επανεκλεγεί στην αναμέτρηση της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2023, ο Γιώργος Χατζηδάκης, ως Δήμαρχος Ηλιούπολης...