Ισοπαλία στον τρίτο αγώνα και τώρα για 5-6 θέση για τον Γ.Σ.Η.

Εντός των τειχών 18 Ιουνίου 2017

Ο Νηρέας Γέρακα είναι η ομάδα που κέρδισε την πρώτη θέση στον Α' Όμιλο των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α2 Υδατοσφαίρισης Ανδρών και θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ με πλεονέκτημα έδρας σε σειρά αγώνων στις δύο νίκες. Στο κρίσιμο παιχνίδι η ομάδα της Ανατολικής Αττικής επιβλήθηκε με 7-6 του ΝΟ Χανίων, ο οποίος τερμάτισε στη δεύτερη θέση και θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης με μειονέκτημα έδρας για την άνοδο στην Α1.

Μάλιστα οι Κρητικοί προηγούνταν με 6-4 στη λήξη της 3ης περιόδου, όμως η αθηναϊκή ομάδα κατάφερε με σερί 3-0 να γυρίσει το παιχνίδι.

Στο άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής ο ΓΣ Ηλιούπολης και η ΑΕ Χαϊδαρίου αναδείχθηκαν ισόπαλες με 9-9.

Τα αποτελέσματα της 3ης Αγωνιστικής

ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΕ Χαϊδαρίου 9-9 (Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 2-4, 4-2. ΓΣ Ηλιούπολης: Σπυρόπουλος 3, Κολυβάς 2, Λύκαρης Λ. 4. ΑΕ Χαϊδαρίου: Κόχειλας 2, Ρονζίνο 2, Γκότσης 2, Κουρτίδης 2, Ρονζίνο 1).

ΝΟ Χανίων – Νηρέας Γέρακα 6-7 (Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-1, 1-1, 0-3. ΝΟ Χανίων: Κατσουλάκης 1, Μπατάκης 1, Χαριτάκης 1, Βιζυράκης 3. Νηρέας Γέρακα: Παπαδόπουλος Γρ. 1, Παπαδόπουλος Π. 2, Τσακιράκης 1, Γεωργακόπουλος 2, Πιερράκος 1).

Τελική Βαθμολογία
Νηρέας Γέρακα 10 (28-22)
ΝΟ Χανίων 8 (30-17)
ΓΣ Ηλιούπολης 3 (21-28)
ΑΕ Χαϊδαρίου 1 (23-35)

Στα ημιτελικά του πρωταθλήματος (14-16/7) θα αγωνιστούν για την άνοδο στην Α1 (σειρά αγώνων στις 2 νίκες:

Απόλλων Σμύρνης – ΝΟ Χανίων
Νηρέας Γέρακα – ΟΦΗ

Για τις θέσεις 5-6 θα αγωνιστούν σε μονό παιχνίδι: ΓΣ Ηλιούπολης – ΝΟ Χαλκίδας

Για τις θέσεις 7-8 θα αγωνιστούν σε μονό παιχνίδι: ΑΕ Χαϊδαρίου – Ηλυσιακός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ
 

Προβλήθηκε 1177 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.