Την Παρασκευή 16 Ιουνίου δημοσιεύθηκε η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία έκρινε ως μη νόμιμη την μετατροπή των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου που προωθούσε η κυβέρνηση.

Η Παράταξή μας γνωρίζει πολύ καλά πως οι Δήμαρχοι εκείνοι που προσέφυγαν στο Ελεγκτικό Συνέδριο είναι εκείνοι που έβαλαν πλάτη στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, τότε που απολύονταν χιλιάδες εργαζόμενοι (σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί, Δ.Ε. διοικητικού ΙΔΑΧ, κτλ).

Είναι εκείνοι που σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τους συμβασιούχους στους ΟΤΑ που χάριν της δικαστικής απόφασης βρίσκονται χωρίς δουλειά και διακινδυνεύονται και τα δεδουλευμένα τους.

Η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής τώρα αλλά και πάντα διεκδικούσε και διεκδικεί εργαζόμενους στο Δήμο με μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας.

Αντιλαμβανόμαστε ότι οι Δήμοι για να είναι ικανοί να προσφέρουν στους πολίτες τους τις υπηρεσίες που τους αξίζουν και μάλιστα σε καίριους και ευαίσθητους τομείς, όπως είναι η “καθαριότητα”, απαιτείται να στελεχώνονται με εργαζόμενους με σταθερή θέση εργασίας.

Καταδικάζουμε την στάση του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Πατούλη που ενώ υιοθετεί στο σύνολό τους τα μισαλλόδοξα συνθήματα της Νέας Δημοκρατίας με περίσσια υποκρισία μιλά τώρα για εργασιακά δικαιώματα.

Η Παράταξή μας στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων, γιατί πεποίθησή μας είναι η προστασία στο δικαίωμα της εργασίας, η απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου και η παροχή όλων των δημόσιου χαρακτήρα υπηρεσιών στους δημότες.

Από τον Επικεφαλής μέχρι και το τελευταίο μέλος της η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής, απαλλαγμένοι από μικροπαραταξιακές και μικροκομματικές επιδιώξεις

• Στηρίζουμε τους αγώνες των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή δουλειά

• Υποστηρίζουμε την μονιμοποίηση των εργαζομένων που πληρούν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στους Δήμους

• Απαιτούμε κανένας συμβασιούχος να μην μείνει απλήρωτος

• Ζητάμε στελέχωση των υπηρεσιών των Δήμων με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
 

Προβλήθηκε 1163 φορές

Ζωγράφου: Συνελήφθησαν δυο άνδρες με πάνω από 87 κιλά κάνναβη στην κατοχή τους

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο αστυνόμευσης των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων από αστυνομικούς της Υ.Π.Π.Ι., εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι σε οδό στην περιοχή του Ζωγράφου να κατέχουν συνολικά 15 κιλά και 230 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) διαχωρισμένα σε 150 συσκευασίες με σκοπό την άμεση διακίνηση.