Ντίνος Καρύδης: Οι εξετάσεις για τον καρκίνο δεν ήταν για μένα, έγινε λάθος.

Άρτος και Θεάματα 26 Ιουνίου 2017

Με νέα ανάρτησή του στο facebook ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης ισχυρίζεται πως έγινε λάθος με τις εξετάσεις του για μετάσταση του καρκίνου, όπως είχε γράψει προηγουμένως.

Τι είχε γράψει ο Ντίνος Καρύδης

«Αγαπημένοι φίλοι και φίλες. Η επάρατος του 2012 επανήλθε. Η μετάσταση στο στομάχι αυτή τη φορά. Την Πέμπτη μπαίνω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πόσο θα απουσιάσω από την παρέα σας. Μπορεί και για πάντα. Την αγάπη μου σε όλους ακόμη και σ’ αυτούς τους ελάχιστους που με πίκραναν. Σας αγαπώ όλους! Στο νοσοκομείο δεν θα χω fb να επικοινωνούμε μόνο την ευχή σας να επιστρέψω σπίτι. Στην παρέα μας, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!» έγραψε ο Ντίνος Καρύδης.

Στη νέα του ανάρτηση ο Ντίνος Καρύδης ισχυρίζεται πως οι εξετάσεις δεν ήταν δικές αλλά κάποιου άλλου ασθενή.

«Τελικά τα λάθη για τους ανθρώπους είναι. Οι εξετάσεις που ήρθαν στα χέρια μου ήταν για άλλον συνάνθρωπο που του εύχομαι τάχιστη ίαση!!! Όμως τόση αγάπη που εισέπραξα από τόσους πολλούς δεν την περίμενα... Εύχομαι να την αποδείξετε αγαπημένοι μου τον χειμώνα που θα κάνετε ουρές στο θέατρο με την κωμωδία "ΡΩΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΕΤΑ... ΕΤΩΝ 80" στο θέατρο ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ», έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο facebook.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι ο Ντίνος Καρύδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μου έδωσαν εξετάσεις αλλουνού. Όλα καλά τίποτα. Ένα λάθος έγινε. Δεν ισχύει».

http://www.alfavita.gr 

Προβλήθηκε 1790 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2025: ''Παστουρμαδόπιτα από την Πόλη''

Από τις πίτες με αυθεντικό μικρασιάτικο άρωμα, η παστουρμαδόπιτα φτιάχνεται με φύλλο έτοιμο ή σπιτικό και τρία βασικά υλικά: παστουρμά, κασέρι και ντομάτα. Μερακλίδικος μεζές περιωπής!

Η συνταγή της ημέρας, Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2025: ''Πολίτικη σαλάτα με έξτρα καβουροσαλάτα και ντρέσινγκ εσπεριδοειδών''

Μια διαφορετική πολίτικη με καβουροσαλάτα (!) που κλέβει τις εντυπώσεις. Με τα μυρώνια, το εστραγκόν και το ντρέσινγκ τριών εσπεριδοειδών γίνεται και απίθανα μυρωδάτη.