Τον έπιασαν ενώ έκανε ''βούτες'' από λουόμενους στην Βουλιαγμένη...

Στα πέριξ 27 Ιουνίου 2017

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 20-6-2017, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), ένας 19χρονος υπήκοος Αλγερίας για κλοπές από λουόμενους σε παραλίες της Βουλιαγμένης.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω εκμεταλλευόμενος την απουσία λουόμενου στη θάλασσα, αφαίρεσε την τσάντα του, πλην όμως οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από άλλους λουόμενους και τελικά επετεύχθη η ακινητοποίηση και σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ που έσπευσαν άμεσα στο σημείο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Βουλιαγμένης, ο δράστης διάπραξε το τελευταίο δίμηνο επτά (7) παρόμοιες κλοπές σε διάφορες παραλίες της Βουλιαγμένης.

Ο 19χρονος έχει κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.


 

Προβλήθηκε 1558 φορές

''Έφυγε'' από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Νέας Σμύρνης και παλιός πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Γιώργος Σιότροπος

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει δημοτική δαπάνη την Παρασκευή 1η Αυγούστου το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης και η ταφή στη συνέχεια στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης