Μια σφαίρα διαπέρασε την τέντα και τη μπαλκονόπορτα, και χτύπησε στον τοίχο πάνω από το κεφάλι του παιδιού του την ώρα που αυτό κοιμόταν.

Η περιγραφή του Π. Παυλίδη συγκλονίζει. Μια σφαίρα διαπέρασε την τέντα και τη μπαλκονόπορτα, και χτύπησε στον τοίχο πάνω από το κεφάλι του παιδιού του την ώρα που αυτό κοιμόταν.

Ο πυροβολισμός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έγινε από κοντινή απόσταση καθώς η σφαίρα αφού χτύπησε στον τοίχο, μόλις 20 εκατοστά από το κεφάλι του παιδιού, εποστρακίστηκε και συνέχισε την πορεία της καταλήγοντας στη ντουλάπα.

Ο άνθρωπος περιέγραψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 πως ζει με τον φόβο.Δείτε εδώ.

Επί χρόνια, λέει πέφτουν πυροβολισμοί, ο γιος του αυτή τη φορά σώθηκε από θαύμα. Μια από τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού είναι διάτρητη από... αδέσποτα βλήματα που πέφτουν κατά καιρούς.

Παρά τις εξαγγελίες έξι υπουργών φαίνεται πως επί της ουσίας τίποτα δεν αλλάζει στην περιοχή όπου 17 ημέρες μετά τον τραγικό χαμό του μικρού Μάριου στην αυλή του σχολείου του, ένα 14χρονο κορίτσι βρέθηκε μερικά εκατοστά από την πορεία μιας σφαίρας που κατέληξε στην αυλή του σπιτιού του, ενώ ακόμη ένα παιδί, αποκαλύπτεται πως λίγο έλειψε να σκοτωθεί την ώρα που βρισκόταν στο κρεβάτι του...

Πηγή: www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 981 φορές
Πέθανε ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης που δώρισε όλη την περιουσία του στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο εφοπλιστής, Ιάκωβος Τσούνης, που πρόσφατα δώρισε όλη του την περιουσία στις Ένοπλες Δυνάμεις, απεβίωσε στις 15.30 στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΣΝΑ) όπου νοσηλευόταν.

Αυτά είναι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που λήστευε ηλικιωμένους στην Αττική

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε ατόμων, κατηγορούμενων ως μελών εγκληματικής οργάνωσης που προέβαινε συστηματικά σε ληστείες και διακεκριμένες κλοπές από οικίες ηλικιωμένων ατόμων στα Μεσόγεια Αττικής...

Κορονοϊός: Επιπλέον μέτρα στον οικισμό Ρομά στο Νομισματοκοπείο

Ύστερα από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κατόπιν εισήγησης και σύμφωνης γνώμης του Δημάρχου Χαλανδρίου, Συμεών Ρούσσου, αποφασίστηκε η κήρυξη του οικισμού Ρομά Νομισματοκοπείου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από σήμερα έως και την Δευτέρα 19 Απριλίου στις 6 π.μ.