Την Κυριακή 2 Ιούλη 2017, στις 19:45 στο 4ο Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης (Λεωφ. Αργυρουπόλεως και Αλιμούντος 102) θα διεξαχθεί ο τελικός του 2ου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος 5Χ5, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας, μεταξύ της ομάδας των "Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Πολιτικό Άσυλο (Στέγη PLUS)" και της "Ένωσης ΕΒΕ Ηλιούπολης".

Στο πρωτάθλημα μας, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, οι 16 ομάδες που συμμετείχαν στο φετινό τουρνουά και ήταν χωρισμένες σε 4 ομίλους θα τιμηθούν όλες ανεξάρτητου θέσης που κατέλαβαν.

Σε αυτό το πρωτάθλημα δεν υπάρχουν στημένα παιχνίδια, εγκληματικές οργανώσεις, στρατιές οπαδών με περίεργες δραστηριότητες, που διώχνουν τους φιλάθλους από τα γήπεδα.

Εμείς δεν ανταγωνιζόμαστε με τον αντίπαλο, παίζουμε μπάλα με συναδέλφους, με τα παιδιά μας για να χαρούμε, όπως αξίζει το άθλημα αυτό, στέλνοντας τα δικά μας μηνύματα για Ειρήνη και Αλληλεγγύη, χωρίς μεσάζοντες, εκμετάλλευση και πολέμους.

"Δεν Συμβιβαζόμαστε, Αγώνας στο Ποδόσφαιρο Νίκη στη Ζωή"

"Θέλουμε ειρήνη και αθλητισμό, όχι στο ιμπεριαλιστικό αυταρχισμό"

Η ΟΒΣΑ καλεί όλους τους συναδέλφους να παραβρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο μαζί με τις οικογένειες τους για να χαρούν και να διασκεδάσουν.

σχετικά με τους αγώνες και την συμμετοχή της Ένωσης ΕΒΕ Ηλιούπολης είχαμε γράψει εδώ
 

Προβλήθηκε 1029 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.