Γονείς πλακώθηκαν μεταξύ τους. Έδωσαν το παράδειγμα το τι θα πει αθλητισμός.

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 02 Ιουλίου 2017

Εικόνες ντροπής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, το οποίο στιγματίστηκε από επεισόδια και... ξύλο ανάμεσα σε γονείς των αθλητριών Παναθηναϊκού και Φάρου την ώρα των απονομών!

Θλιβερές εικόνες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων! Μετά το φινάλε του τελικού ανάμεσα σε Φάρο και Παναθηναϊκό γονείς των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια και οι παίκτριες έκλαιγαν στα κάγκελα παρακαλώντας τους να σταματήσουν!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα από το Κερατσίνι βρέθηκε μπροστά μέχρι και με +9 πόντους, αλλά το παιχνίδι γύρισε, με τον Φάρο να διαμαρτύρεται προς τους διαιτητές, αλλά την κατάσταση να μην ξεφεύγει.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, που βρήκε πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό, κάποιος από τον Φάρο πήδηξε τα κάγκελα και χτύπησε στην πλάτη τον διαιτητή Σταματόπουλο.

Το επεισόδιο φάνηκε να λήγει εκεί, με τις διαμαρτυρίες να συνεχίζονται μέχρι την απονομή.

Όταν βγήκαν ξανά στο παρκέ οι παίκτριες του Παναθηναϊκού, φορώντας τα αναμνηστικά μπλουζάκια τους η κατάσταση ξέφυγε!

Οι λογομαχίες μεταξύ των γονέων έδωσαν τη θέση τους σε άγριους καυγάδες με μπουνιές και κλωτσιές. (εδώ η απονομή και τα επεισόδια)

Οι γονείς των παικτριών του Φάρου ήρθαν στα χέρια με εκείνους των αθλητριών του Παναθηναϊκού, το περιστατικό κράτησε 6-7 λεπτά και τα κορίτσια έκλαιγαν στα κάγκελα, ζητώντας τους να σταματήσουν.

Οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στη μέση και ύστερα από πολλές μπουνιές και αίματα στις εξέδρες, τα πνεύματα ηρέμησαν και το επεισόδιο έληξε.

Το θλιβερό περιστατικό σημάδεψε τη διοργάνωση και άφησε... πικρή γεύση στο φινάλε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. 

πηγή: http://www.sdna.gr

Προβλήθηκε 1956 φορές
Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.