Πνίγηκε 40χρονη στην παραλία της Βούλας

Στα πέριξ 05 Ιουλίου 2017

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το απόγευμα από τη θαλάσσια περιοχή της Βούλας 40χρονη αλλοδαπή που είχε πάει για μπάνιο με τον 10χρονο γιο της.

Το παιδάκι κάποια στιγμή αναζήτησε τη μητέρα του και άρχισε να κλαίει. Λουόμενοι που βρίσκονταν στην παραλία ρώτησαν τον 10χρονο τι συνέβη και τότε αυτός τους ανέφερε ότι είχε πολύ ώρα να δει τη μητέρα του.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το Λιμενικό, ενώ στελέχη του σώματος κατέφθασαν στο σημείο από το τμήμα του Σαρωνικού.

Παράλληλα, ξεκίνησε επιχείρηση ανεύρεσης της 40χρονης από σκάφος του λιμενικού σώματος, με τη συνδρομή στελεχών της μονάδας υποβρύχιων αποστολών.

Τελικά η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το 10χρονο παιδάκι παρέλαβαν συγγενείς της άτυχης κοπέλας.

πηγή: www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 3134 φορές

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.

Η νέα διοικητική δομή του Δήμου Αλίμου: Οι αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και οι αρμοδιότητες

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία της πόλης και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, προχώρησε στον ορισμό της νέας ομάδας διοίκησης.