Καθυστερεί η εφαρμογή της χρήσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Όλα δείχνουν ότι θα περάσουν τουλάχιστον άλλοι έξι μήνες.
Μπορεί να υπήρξαν εξαγγελίες, μπορεί να έχουν τοποθετηθεί μηχανήματα, το ηλεκτρονικό εισιτήριο όμως φαίνεται ότι αργεί ακόμη.

Το “κλασικό” χάρτινο εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς φαίνεται ότι είναι πολύ... ανθεκτικό.

Η διαδικασία έχει φαίνεται κολλήσει και έτσι χρειάζεται το επιβατικό κοινό να περιμένει, αλλά η εταιρεία που έβαλε τα μηχανήματα ''πληρώθηκε''.

Θα βγει και κονδύλι συντήρησης μηχανημάτων μετά και αναβάθμισης όταν λειτουργήσουν;

Η καθυστέρηση, σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή” φαίνεται και από το γεγονός ότι άρχισε να “τρέχει” διαγωνισμός για τη συντήρηση των μηχανημάτων για την ακύρωση των χάρτινων εισιτηρίων ως τα τέλη του 2018.

Αυτό σημαίνει ότι τα μηχανήματα αυτά θα μείνουν σε λεωφορείο και τρόλεϊ ως το τέλος του χρόνου και μαζί και το χάρτινο εισιτήριο... το ηλεκτρονικό από του χρόνου και... βλέπουμε.

Στοιχεία από www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 724 φορές
Σκιές πάνω από το ''Ελληνικό''

Ενώ κυβέρνηση και «εθνικός επενδυτής» βεβαιώνουν ότι η οριστική μεταβίβαση είναι θέμα ημερών, τις εσωτερικές δυστοκίες της επένδυσης αποκαλύπτουν η παράκαμψη της αναβλητικής αίρεσης για το καζίνο, το εσωτερικό παζάρι στην κοινοπραξία Mohegan-ΓΕΚ, αλλά και η επαναδιαπραγμάτευση Lamda-τραπεζών για τη χρηματοδότηση του έργου.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέθανε η γιαγιά του 5 λεπτά πριν τον τελικό του Roland Garros

Ένα συγκλονιστικό γεγονός αποκάλυψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς λίγες ώρες από την κορυφαία (έως την επόμενη) στιγμή της καριέρας του. Λίγα λεπτά πριν μπει στο γήπεδο για τον τελικό του Roland Garros, έφυγε από τη ζωή η γιαγιά του

Στάση εργασίας και συλλαλητήριο στις 16 Ιουνίου από την ΑΔΕΔΥ

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με παλλαϊκό συλλαλητήριο την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, στις 16:00, μαζί με το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.