Τον γνώριζαν, 20 χρόνια ζει στην Πάτρα, έκανε μέσα λίγες μέρες δύο απόπειρες αυτοκτονίας και επιθέσεις στον κόσμο και όμως βρισκόταν ακόμη έξω και κυκλοφορούσε ελεύθερος, γιατί ''γνώριζαν ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα και δεν του έκαναν μηνύσεις''.

Το νέο ρεπορτάζ αναφέρει: "Απόπειρα αυτοκτονίας, κόβοντας τον λαιμό του, έκανε ένας άνδρας στην Πάτρα, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο άνδρας, κουρδικής καταγωγής, μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών από το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο άνδρας είχε μπει χθες με ένα μαχαίρι σε καφετέρια στην οδό Νόρμαν και Αγίου Διονυσίου και απειλούσε πως θα σφάξει τις εργαζόμενες, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ξαπλώσει στο οδόστρωμα στην οδό Αγίου Διονυσίου και απειλούσε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι."

σχόλιο δικό μας: Κανείς αρμόδιος - αναρμόδιος δεν μπορούσε να κάνει κάτι;

Προβλήθηκε 1735 φορές
Ευρωεκλογές - Πλεύση Ελευθερίας: οι 33 υποψήφιοι.

Η Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε τους 33 υποψήφιους για τις ευρεωκλογές και ανάμεσά στους είναι ο τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Αννέτα Κυρίδου, ο ερευνητής Παναγιώτης Νόιφελτ και η δημοσιογράφος Βασιλική Πολύζου.