Η απαράδεκτη ενέργεια της Κυβέρνησης να περικόψει 40.000 επιδοτούμενες θέσεις από το Πρόγραμμα Εναρμόνισης Οικογενειακής Ζωής (voucher) με κονδύλια από το ΕΣΠΑ, έχει ως αποτέλεσμα 200 και πλέον παιδάκια να μείνουν εκτός των παιδικών σταθμών του Δήμου μας, τινάζοντας στην κυριολεξία στον αέρα τον οικογενειακό προγραμματισμό των δικαιούχων δημοτών μας.

Να σημειώσουμε ότι με την τεράστια μείωση των (voucher) του ΕΣΠΑ, κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο και 40 περίπου εργαζόμενοι που απασχολούνται στους παιδικούς μας σταθμούς, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε ούτε τα παιδιά δημοτών μας που δεν πληρούν τα κριτήρια του ΕΣΠΑ.

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει ολόκληρη η χώρα εδώ και χρόνια, συγκαταλέγεται στους ελάχιστους δήμους της χώρας, που παρέχει δωρεάν τροφεία σε όλους τους παιδικούς σταθμούς της πόλης.

Πλέον, εάν η Κυβέρνηση επιμένει σε αυτό το καταστροφικό μέτρο, "τινάζεται στον αέρα" ολόκληρη η κοινωνική πολιτική του Δήμου για τους παιδικούς σταθμούς, επηρεάζοντας αρνητικά δεκάδες οικογένειες. 

Προβλήθηκε 1204 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.