Ευχάριστα νέα για τον μικρό Νέστορα από τη Θεσσαλονίκη που είχε συγκινήσει πανελλήνιο με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Τα 300.000 ευρώ που χρειάζονται για να μπορέσει να γίνει καλά συγκεντρώθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες και έτσι ο μικρός θα μεταφερθεί στη Βοστόνη, για να νοσηλευτεί σε ερευνητικό κέντρο εξειδικευμένο σε θέματα παιδικής καρδιοχειρουργικής.

Το μήνυμα της οικογένειάς του

«Με μεγάλη συγκίνηση σας ενημερώνουμε ότι ΜΑΖΙ σας φτάσαμε στο στόχο μας!

Το ποσό έχει συγκεντρωθεί. Θα σας παρακαλέσουμε, όσοι κάνετε ενέργειες / δράσεις συγκέντρωσης χρημάτων, να προχωρήσετε σε κατάθεση άμεσα, ώστε να ενημερωθούμε από τις τράπεζες για το τελικό ποσό που έχει μαζευτεί. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη χαρά μας!

Από καρδιάς σας ευχαριστούμε!

Πηγή: www.iefimerida.gr 

Προβλήθηκε 1050 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).