Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ένας 45χρονος άνδρας ο οποίος τραυματίστηκε από μπαλωθιές σε γλέντι πρόγαμου στο Μεταξοχώρι του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, σήμερα τα ξημερώματα.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Βενιζέλειο το οποίο δεν εφημέρευε, καθώς τα τραύματα του σε λαιμό, θώρακα και πλάτη ήταν σοβαρά.

Γιατροί και νοσηλευτές του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και σταθεροποίησαν τον ασθενή. Μάλιστα ο 45χρονος διασωληνώθηκε, και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η ανακοίνωση των Εργαζομένων στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο

Ο Σύλλογος Εργαζομένων με μεγάλη υπερηφάνεια συγχαίρει όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, που σήμερα ξημερώματα Παρασκευής για μια ακόμη φορά έδειξε το φιλότιμο και τον επαγγελματισμό του.

Τα ξημερώματα διεκομίσθει στο Βενιζέλειο με ιδιωτικό μέσο βαρύτατα τραυματισμένος πολίτης, σε μέρα μη εφημερίας του Νοσοκομείου, και άμεσα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποσοβώντας τα χειρότερα για την υγεία του.

Άμεσα στο Τ.Ε.Π προσήλθε προσωπικό του Νοσοκομείου από όλες τις κλινικές και τα τμήματα και με ταχύτατη και άψογη συνεργασία μεταξύ τους κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του ασθενούς και να διακομισθεί με ασφάλεια στο εφημερεύον Νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: ekriti.gr 

Προβλήθηκε 1384 φορές