ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ Παρασκευή 21 Ιουλίου - Τιμούμε τους Πεσόντες Πυροσβέστες.

Εντός των τειχών 19 Ιουλίου 2017

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Βασίλης Βαλασόπουλος, Δήμαρχος Ηλιούπολης, και ο Αρχηγός του Πυρ. Σώματος, Βασίλειος Καπέλιος Αντιστράτηγος, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν την Παρασκευή 21/07/17 και ώρα 10.00 π.μ, στο τρισάγιο που θα ψαλλεί στο Μνημείο των Πεσόντων Αρχιπυροσβεστών Δημήτριου Μαλούκου και Θεμιστοκλή Μαυραειδή, του Πυροσβέστη Αλέξανδρου Διαβολή και του εθελοντή Πυροσβέστη Δημήτριου Καραμολέγκου, κατά την πυρκαγιά του Υμηττού (22/07/98).

Το σημείο συνάντησης με κατεύθυνση το Μνημείο και τη θέση «Πλάτωμα» στον Υμηττό, θα είναι ο χώρος στάθμευσης παρά την Ιερά Μονή Αγ.Ιωάννη Καρέα.

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Δήμαρχος Ηλιούπολης

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος
ΚΑΠΕΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Αντιστράτηγος 

Πηγή: www.cityofilioupolis.gr

Προβλήθηκε 1408 φορές

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΥΡΩΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΈΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ

Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025