Καταδρομική επίθεση με κράνη και βαριοπούλες στο Δημαρχείο Ζωγράφου

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 20 Ιουλίου 2017

Κρανοφόροι με βαριοπούλες έκαναν καταδρομική επίθεση στο δημαρχείο Ζωγράφου λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα. Τι δηλώνει στο newsit.gr η δήμαρχος Ζωγράφου.

Όπως είπε η κα Τίνα Καφατζάκη, 6 με 7 άτομα με κράνη και κουκούλες επιτέθηκαν με βαριοπούλες τα ξημερώματα και όπως είπε έσπασαν τα τζάμια του ισογείου αλλά και του πρώτου ορόφου. Είπε επίσης ότι από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα αφού όλα έγιναν μισή ώρα πριν πάνε στην εργασία τους οι υπάλληλοι του Δήμου Ζωγράφου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑ ΚΑΦΑΤΖΑΚΗ (εδώ)

Το βράδυ της Τετάρτης 19/07/2017 και σε συγκέντρωση που έγινε στη μνήμη της Ντανιέλας Πρελορέντζου της εργαζόμενης στον Δήμο που έχασε την ζωή της λίγο πριν βγει για βάρδια άγνωστοι έριξαν κόκκινες μπογιές στην πρόσοψη του δημαρχείου.

Επίθεση είχε γίνει και στις αρχές Ιουλίου στο δημαρχείο Ζωγράφου κατηγορώντας τον δήμο για τον θάνατο της άτυχης υπαλλήλου καθαριότητας.

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 1535 φορές
Ουρουγουάη: Πέθανε ο Χοσέ Μουχίκα, ο ''φτωχότερος πρόεδρος του κόσμου''

Πρόεδρος της Ουρουγουάης από το 2010 έως το 2015 ως επικεφαλής του αριστερού Frente Amplio, ο Μουχίκα γεννήθηκε σε μια ταπεινή οικογένεια και αφιέρωσε τα νιάτα του στην επίθεση κατά του κράτους, του οποίου αργότερα θα γινόταν ηγέτης.

ΠΟΕ-ΟΤΑ - 51ο συνέδριο: Τα επίσημα αποτελέσματα που δεν άλλαξαν τους συσχετισμούς

Με την ψηφοφορία και την εκλογή νέου Γενικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 9 Μαΐου 2025 οι εργασίες του 51ου Τακτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.).

Ο καιρός την Τρίτη 13.05.2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.