Καταδρομική επίθεση με κράνη και βαριοπούλες στο Δημαρχείο Ζωγράφου

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 20 Ιουλίου 2017

Κρανοφόροι με βαριοπούλες έκαναν καταδρομική επίθεση στο δημαρχείο Ζωγράφου λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα. Τι δηλώνει στο newsit.gr η δήμαρχος Ζωγράφου.

Όπως είπε η κα Τίνα Καφατζάκη, 6 με 7 άτομα με κράνη και κουκούλες επιτέθηκαν με βαριοπούλες τα ξημερώματα και όπως είπε έσπασαν τα τζάμια του ισογείου αλλά και του πρώτου ορόφου. Είπε επίσης ότι από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα αφού όλα έγιναν μισή ώρα πριν πάνε στην εργασία τους οι υπάλληλοι του Δήμου Ζωγράφου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑ ΚΑΦΑΤΖΑΚΗ (εδώ)

Το βράδυ της Τετάρτης 19/07/2017 και σε συγκέντρωση που έγινε στη μνήμη της Ντανιέλας Πρελορέντζου της εργαζόμενης στον Δήμο που έχασε την ζωή της λίγο πριν βγει για βάρδια άγνωστοι έριξαν κόκκινες μπογιές στην πρόσοψη του δημαρχείου.

Επίθεση είχε γίνει και στις αρχές Ιουλίου στο δημαρχείο Ζωγράφου κατηγορώντας τον δήμο για τον θάνατο της άτυχης υπαλλήλου καθαριότητας.

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 1553 φορές
Ο καιρός την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αίθριος. - Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 25 έως 39 βαθμούς Κελσίου, στα παράκτια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.