Σε μία αποκάλυψη που προκαλεί σοκ και αποτροπιασμό προχώρησε "Το Χαμόγελο του Παιδιού", αναφέροντας ότι η 27χρονη ''μητέρα'' που συνελήφθη στην Πάτρα για κακοποίηση του 7 μηνών βρέφους της έκανε το ίδιο και με τα άλλα 3 ανήλικα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, ήδη από το 2009 έως και το 2011 "Το Χαμόγελο του Παιδιού" είχε λάβει ανώνυμες καταγγελίες από ευαισθητοποιημένους πολίτες στην "Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056" για τη συγκεκριμένη «μητέρα» και για την κακοποίηση και παραμέληση των άλλων 3 ανήλικων παιδιών της!

Άμεσα είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές της περιοχής, όπως γίνεται για κάθε καταγγελία που λαμβάνει "Το Χαμόγελο του Παιδιού", και ευτυχώς και τα 3 παιδιά απομακρύνθηκαν από την οικογένεια και ζουν σε πλαίσια παιδικής προστασίας.

Όσον αφορά το περιστατικό της κακοποίησης του 7 μηνών κοριτσιού, "Το Χαμόγελο του Παιδιού" αναφέρει ότι, από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε η τραγική ιστορία, κινητοποιήθηκε άμεσα κοινωνική λειτουργός του οργανισμού, η οποία επικοινώνησε με το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου δηλώθηκε η διαθεσιμότητα του οργανισμού τόσο με τις υπηρεσίες του όσο και με το εξειδικευμένο προσωπικό του.

http://www.alfavita.gr 

Προβλήθηκε 2173 φορές
Μάτι: Έξι μόνο ένοχοι για την τραγωδία

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε πτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (29.04.24), έπειτα από μακρά ακροαματική διαδικασία.

Ο καιρός την Κυριακή 28 Απριλίου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος.- Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.