Άνοιξε η γη σε καινούρια πλατεία στο Δίλοφο της Βάρης

Στα πέριξ 31 Ιουλίου 2017

Μεγάλη καθίζηση του εδάφους σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην πλατεία που κατασκευάστηκε πρόσφατα, στο Δίλοφο της Βάρης.

Ευτυχώς που δεν υπήρχαν κάποια άτομα στο συγκεκριμένο σημείο γιατί θα είχαν καταλήξει στην τεράστια τρύπα που δημιουργήθηκε από την καθίζηση.

Δείτε την ανακοίνωση του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης:

''Έξ αιτίας αγνώστου πηγαδιού στην περιοχή έγινε καθίζηση τμήματος της νέας πλατείας στο Δίλοφο Βάρης το απόγευμα του Σαββάτου. Συνεργεία του Δήμου έσπευσαν, μετά από λίγη ώρα, να περιφράξουν το σημείο και να ασφαλίσουν την περιοχή, ενώ αύριο θα ξεκινήσει η αποκατάσταση της πλατείας.''

Πάντως αποτελεί εντύπωση το γεγονός ότι τα συνεργεία που είχαν αναλάβει την κατασκευή της πλατείας και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με γκαζόν δεν είχαν παρατηρήσει ότι στο συγκεκριμένο σημείο το έδαφος δεν ήταν στέρεο, ενώ αναμένονται απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή αν είχε γίνει γεωλογική μελέτη, αφού είναι γνωστό ότι στην περιοχή υπάρχουν πολλά πηγάδια.

πηγή: www.zougla.gr & notiansvoice.gr 

Προβλήθηκε 1522 φορές

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.

Η νέα διοικητική δομή του Δήμου Αλίμου: Οι αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι σύμβουλοι και οι αρμοδιότητες

Με στόχο την αποτελεσματική λειτουργία της πόλης και την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, προχώρησε στον ορισμό της νέας ομάδας διοίκησης.