Μαρίνα Ζέας: Κλέφτης σκαφών έπεσε στη θάλασσα για να αποφύγει τον έλεγχο του λιμενικού

Στα πέριξ 05 Αυγούστου 2017

Στην σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες χθες, στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για αντίσταση, απείθεια, απόπειρα διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής και για παράνομη είσοδο και διαμονή στη χώρα.

Ειδικότερα, κατόπιν εντατικών και επισταμένων ελέγχων στη μαρίνα Ζέας για την εξιχνίαση περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών σε σκάφη που ελλιμενίζονται εντός της μαρίνας, εντοπίστηκε ο ανωτέρω να εισχωρεί στο Θ/Γ “AL MIRQAB ΙΙΙ” και να προσπαθεί να διαρρήξει την εξωτερική του πόρτα. Τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κάλεσαν τον 23χρονο να εξέλθει της θαλαμηγού ώστε να του διενεργηθεί έλεγχος, όμως εκείνος προσπάθησε να διαφύγει πέφτοντας στη θάλασσα.

Άμεσα στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. επιβιβάστηκε σε σκάφος της μαρίνας το οποίο έσπευσε για παροχή συνδρομής και εντόπισε τον ανωτέρω, ο οποίος αν και προέβαλε σθεναρή αντίσταση, περισυνελέγη στο σκάφος και μεταφέρθηκε στο Λιμενικό Κατάστημα Ζέας.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης κατά την αυτόφωρη διαδικασία που διενεργεί το γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, διαπιστώθηκε ότι, ο συλληφθείς, αποτελεί το δράστη δύο (02) περιπτώσεων κλοπών σε σκάφη που ελλιμενίζονται στην μαρίνα Ζέας και πρόκειται για άτομο που διαπράττει κλοπές κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια. Επιπροσθέτως, διαπιστώθηκε ότι στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων για την είσοδο και την παραμονή του στη χώρα.

Πηγή: www.zougla.gr 

Προβλήθηκε 1749 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια