Φρενίτιδα  επικράτησε  στον κόσμο της πυγμαχίας και των πολεμικών τεχνών για τον μεγάλο αγώνα ανάμεσα στον Φλόιντ Μεϊγουέδερ και τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ.

Και νικητής ο Φλόιντ Μειγουεδερ ( στον 10 γύρο ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πρωταθλητές πραγματοποίησαν περιοδεία σε τρεις πόλεις, για να προωθήσουν τον αγώνα τους, και εκτιμάται ότι έφερε περίπου 900 εκατ. δολάρια μόνο από το pay-per-view.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, οι θεατές στις ΗΠΑ πλήρωσαν έως και 100 δολάρια για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime.

Επιπλέον, η IMG, η εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων των μέσων ενημέρωσης που διαχειρίζεται τα δικαιώματα μετάδοσης, δήλωσε ότι έχει ήδη κλείσει 63 συμφωνίες με εθνικά και περιφερειακά δίκτυα.

Αυτές οι συμφωνίες αναμένεται να φέρουν επιπλέον 35 έως 50 εκατομμύρια δολάρια, κυρίως από πωλήσεις pay-per-view. Από την πλευρά του ο Επστάιν από την UFC δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος ότι θα καταρρίψουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε τηλεθέαση αγώνα πυγμαχίας.

Η UFC θεωρεί ότι το 10% έως 20% του συνολικού κοινού θα πληρώσει για να παρακολουθήσει τον αγώνα online, και έχει ήδη κλείσει συμφωνίες για την προβολή του σε Apple TV και συσκευές Microsoft Xbox και Sony PlayStation.

«Η ηλικιακή μας βάση είναι αρκετά νεότερη πράγμα που σημαίνει ότι είναι λιγότερο εξοικειωμένη με καλωδιακά ή δορυφορικά πακέτα» δήλωσε ο Επστάιν.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης δήλωσαν ότι αναμένουν επιπλέον κέρδος 60 έως 70 εκατ. δολαρίων,από τα εισιτήρια του αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας και έχει χωρητικότητα 20.000 ατόμων.

Πουλήθηκαν εισιτήρια αξίας... 14.000 ευρώ

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τα εισιτήρια κοντά στο ρινγκ πωλούνταν online για περίπου 14.000 δολάρια το καθένα! Η διοργανώτρια αναμένει επίσης δεκάδες εκατομμύρια δολάρια από χορηγίες και διαφημίσεις.

Το συνολικό χρηματικό έπαθλο για τους μαχητές είναι ασαφές, με τους δύο αντιπάλους να έχουν υπογράψει συμφωνίες που δεν τους επιτρέπουν να αποκαλύψουν την αμοιβή τους.

Πριν επιβεβαιωθεί ο αγώνας, ο πρόεδρος της UFC, Ντάνα Γουάιτ, είχε προβλέψει ότι ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ θα κερδίσει περισσότερα από 100 εκατ. δολάρια και ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ κοντά στα 75 εκατ.
 

Προβλήθηκε 2287 φορές
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 08-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν. - Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 07-05-2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 και το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.