Από την επιμέλεια της μουσικής στις αστικές συγκοινωνίες, πέρασε στα θέματα υποδομών και μεταφορών ως μετακλητή υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Χρήστου Σπίρτζη.

Ο λόγος για τη Βέρθα Ευθυμιάδου, η οποία το 2016 είχε αναλάβει καθήκοντα μουσικής επιμελήτριας στον ΟΑΣΑ και μάλιστα με αμοιβή 3.900 ευρώ. Σύμφωνα με την τότε απόφαση (Οκτώβριος 2016), η κ. Ευθυμιάδου θα ελάμβανε 3.900 ευρώ για τρεις μήνες. Τελικά η σύμβαση λύθηκε αζημίως και η κ. Ευθυμιάδου διορίστηκε στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών.

Στο έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια αναφέρεται:

«Διορίζουμε την Βέρθα Ευθυμιάδου του Προδρόμου με ΑΔΤ:Φ111223, σε θέση μετακλητής υπαλλήλου στο Πολ. Γραφείο του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη, από 10-07-2017 Η ανωτέρω κατατάσσεται στο 1ο ΜΚ της ΔΕ κατηγορίας».

Ο διορισμός διαρκεί για όσο χρόνο ασκεί καθήκοντα υπουργού Υποδομών και Μεταφορών ο κ. Σπίρτζης.

Πηγή:iefimerida.gr  

Προβλήθηκε 1155 φορές
Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος - Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν

Το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας αποφάσισε με βούλευμά του την αποφυλάκιση με όρους του Νίκου Μιχαλολιάκου, του άλλοτε ηγέτη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής

Ο καιρός την Πέμπτη 2 Μαϊου 2024

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. - Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.