Τρομακτικό τροχαίο στην παραλιακή - Άγνωστη η κατάσταση των δύο νεαρών επιβαινόντων

Στα πέριξ 11 Σεπτεμβρίου 2017

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην παραλιακή, στο ύψος της διασταύρωσης της Βάρης, το απόγευμα της Δευτέρας, με θύματα δύο νεαρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο μπήκε στη στροφή με υπερβολική ταχύτητα και εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Οι δύο νεαροί, πιθανότατα δεν φορούσαν ζώνες και εκτοξεύθηκαν μέσα από το παρμπρίζ στην άσφαλτο.


Η κυκλοφορία στην παραλιακή διακόπηκε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές αυτοκινήτων. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και περιπολικό της αστυνομίας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας νεαρός ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο άλλος δεν έδινε σημεία ζωής.

www.alfavita.gr
 

Προβλήθηκε 2612 φορές

Τρόμος στην Αργυρούπολη: Οδηγοί τσακώθηκαν στον δρόμο - Ο ένας απείλησε τον άλλο με τσεκούρι και συνελήφθη

Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.

Αργυρούπολη: Σύλληψη 17χρονου για ξυλοδαρμό και ληστεία διανομέα - Tαυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία