Mev Ηλιούπολης Δράση - ενέργεια των χρηστών δημοτών του MEV Ηλιούπολης

Εκδήλωση: Μπορώ να Βρώ Δουλειά Job Day 

Το MEV Ηλιούπολης (Ηλεκτρονικό Δημοτικό Χωριό) www.mymev.net είναι site κοινωνικής δικτύωσης των δημοτών , τους ενώνει ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τους και τους βοηθά να πετύχουν τις προτάσεις τους για την πόλη.

Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, από το 1999. Η έδρα της επιχείρησης είναι στην Ηλιούπολη .

Σήμερα, παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στο χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας, παρέχοντας πρόσβαση σε αγγελίες, προκηρύξεις, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας.

Μπορώ να βρώ Δουλειά .

Μετά από αίτημα πολλών χρηστών του M.E.V, οργανώνει τη δράση Μπορώ να βρώ Δουλειά , για όσους δημότες της Ηλιούπολης είναι άνεργοι και προσπαθούν να εντοπίσυν εργασία αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να βρούν τρόπους προσέγγισης νέας εργασίας ή νέων ιδεών .

Παράλληλα θα παρουσιαστούν οι προτάσεις και οι ιδέες των χρηστών του M.E.V για ανάπτυξη της Ηλιούπολης μέσω καινοτόμων δραστηριοτήτων .

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου με πρωτοβουλία του M.E.V και του Skywalker.gr, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης ( Μαρίνου Αντύπα και Ελ. Βενιζέλου κεντρική πλ. Ηλιούπολης τ.κ 16143 ) απο τις 10:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν workshop αναζήτησης εργασίας, με σκοπό να εντοπίσετε όσοι ενδιαφέρεστε τις μεθόδους για να αναζητήσετε εργασία ή νέα εργασία αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας σας .

Θα πραγματοποιηθούν 4 θεματικές ενότητες , διάρκειας μίας ώρας η κάθε μία .

Θα μπορείτε να ρωτήσετε ότι επιθυμείτε και πρακτικά να δοκιμάσετε τις δυνατότητες σας με τους ειδικούς σαν να είστε σε πραγματικές συνθήκες . - Τεχνικές αναζήτησης εργασίας - Συνέντευξη επιλογής προσωπικού - LinkedIn: ένα επαγγελματικό εργαλείο στην αναζήτηση εργασίας - SWOT Analysis – Αποκωδικοποιώντας την προσωπικότητα του ανθρώπου

Η είσοδος είναι ελεύθερη .

'Εχετε μαζί σας μόνο πολλή διάθεση , απορίες και όρεξη για να εισπράξετε νέες ιδέες. M.E.V ( Municipality Electronic Village )

Το M.E.V ανήκει στους πολίτες , είναι η δημοκρατία ηλεκτρονικά και αποτελεί μία μεγάλη καινοτομία .

Ήδη έχει 2 διεθνείς διακρίσεις η μία εκ των οποίων πρώτη θέση ως καλύτερη καινοτομία απο Ελλάδα σε Ευρωπαικό διαγωνισμό για τις " Έξυπνες Πόλεις " .

Μπείτε , εγγραφείτε , είναι πολύ απλό , είναι δωρεάν , βάλτε και φίλους σας - συγγενείς , όσοι περισσότεροι είμαστε τόση περισσότερη δύναμη αποκτάμε . 

Προβλήθηκε 1979 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.