Το Κέντρο Κοινότητας του δήμου Ηλιούπολης, εγκαινιάζει στις 6 σήμερα το απόγευμα, η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου.

Είναι ένα από τα 250 Κέντρα Κοινότητας που ανοίγουν σταδιακά τις πόρτες τους σε δήμους όλης της Ελλάδας, στήνοντας τον κορμό του νέου Κράτους Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Ήδη λειτουργούν 105 τέτοια Κέντρα όπου ο πολίτης με τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ του μπορεί να ενημερώνεται καθημερινά για τα δικαιώματά του, για τα επιδόματα που πρέπει να πάρει και τις δυνατότητες εργασίας που έχει, για τις θέσεις που υπάρχουν σε ιδρύματα της περιοχής του για τον ηλικιωμένο, τον ανάπηρο και το παιδί, για τη συμμετοχή του σε ευρωπαϊκά και ελληνικά προγράμματα κ.ά.

Πηγή: https://www.presspublica.gr

Για το Κέντρο Κοινότητας είχαμε γράψει εδώ
 

Προβλήθηκε 1182 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.