Ο Δήμος Ηλιούπολης και οι Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων “Άκτιος” ξεκινάνε από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή 11:30-13:30 ομάδες δημιουργικής απασχόλησης και νοητικής ενδυνάμωσης για ανθρώπους με άνοια.

Έτσι ο Δήμος Ηλιούπολης συνεργαζόμενος με εξειδικευμένους Ψυχολόγους και Κλινικούς Νευροψυχολόγους, του οργανισμού ΑΚΤΙΟΣ θα προσφέρει για μια φορά ακόμη υπηρεσίες πρόληψης στις ομάδες υψηλού κινδύνου για να εξασφαλίσει και σ’ αυτές μια πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ψυχολόγοι και εξειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας θα διοργανώνουν σε εβδομαδιαία βάση, ομάδες δημιουργικής απασχόλησης, προσφέροντας παράλληλα στα άτομα που φροντίζουν τους πάσχοντες, τη δυνατότητα να αποδεσμευτούν για λίγο από το έργο της φροντίδας τους.

Οι ομάδες θα λειτουργούν στο Α’ ΚΑΠΗ Ηλιούπολης (Κων/νου Καραμανλή 12).


Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 1339 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.