Πρόεδρος αλιέων Γλυφάδας: Κανείς δεν ελέγχει τα αλιεύματα του Αργοσαρωνικού

Στα πέριξ 19 Σεπτεμβρίου 2017

«Κανείς επίσημος φορέας δεν έχει έρθει να μας ελέγξει, ούτε να μας δώσει συγκεκριμένες οδηγίες», τόνισε ο πρόεδρος των αλιέων Γλυφάδας Περικλής Κατσάμπας, μιλώντας στον Real FM.

Ο κ. Κατσάμπας πρόσθεσε ότι «κάποιος κρατικός φορέας πρέπει να κάνει δειγματοληπτικούς ελέγχους των ψαριών» στην αγορά, όπου τα αλιεύματα φτάνουν χωρίς κανέναν έλεγχο.

Ωστόσο διευκρίνισε ότι «εμείς ως υπεύθυνοι επαγγελματίες δεν ψαρεύουμε σε μολυσμένα νερά» και συμπλήρωσε πως κανείς «επίσημος φορέας δεν έχει έρθει να μας ελέγξει, ούτε για να μας δώσει συγκεκριμένες οδηγίες».

Να σημειωθεί ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τα ψάρια να έχουν μολυνθεί στην θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού και στην συνέχεια να έχουν αλιευτεί στα ανοικτά.

Πηγή: iefimerida.gr  

Προβλήθηκε 1199 φορές

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια