Συνελήφθη επιδειξίας στην Ηλιούπολη

Εντός των τειχών 27 Σεπτεμβρίου 2017

Έναν 44χρονο επιδειξία συνέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης, ο οποίος αυνανιζόταν σε κοινή θέα δίπλα σε μια στάση λεωφορείου, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ηλιούπολη.

Την καταγγελία έκανε μια 32χρονη γυναίκα, η οποία στεκόταν στην στάση και ξαφνικά είδε τον άντρα, που καθόταν σε διπλανό παγκάκι, να αυνανίζεται.

Η γυναίκα πήγε στο τμήμα Ασφαλείας και κατήγγειλε το περιστατικό.

Λίγη ώρα αργότερα εντόπισαν τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Όπως έγινε γνωστό, είχε συλληφθεί στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο.

Πηγή: notia.gr (26.09.2017)

Προβλήθηκε 3731 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.