Χάλκινο μετάλλιο για Σαρρή και Σιμιτζή στο Riga Open G1.

Στα πέριξ 01 Οκτωβρίου 2017

Δύο χάλκινα μετάλλια στην κατηγορία ανδρών/γυναικών κατέκτησε το ελληνικό ταεκβοντό στο Riga Open 2017 κατηγορίας G1 που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Λετονίας.

Στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών βρέθηκαν ο Γιώργος Σιμιτσής (ΑΓΣ Βύρωνα) στην κατηγορία των -58 κιλών, αλλά και η Ευαγγελία Σαρρή (Αίαντας Αγ. Δημητρίου) στα -73 κιλά.

Το τουρνουά της Ρίγας ήταν βαθμολογούμενο και οι πόντοι που κατέκτησαν οι αθλητές που συμμετείχαν, προσμετρώνται σε αυτούς ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020».

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 792 φορές

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.

Σοκ στην Καλλιθέα: Παρέσυραν τρανς γυναίκα με αυτοκίνητο και την περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό - Τέσσερις συλλήψεις

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών προχώρησαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, για την άγρια, ρατσιστική επίθεση σε βάρος διεμφυλικής γυναίκας στην Καλλιθέα.

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς διαρήκτες που πιάστηκαν στα πράσα σε μπαλκόνι διαμερίσματος, στο Ελληνικό

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο νεαροί ημεδαποί ηλικίας 19 και 20 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαΐου στο Ελληνικό, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα.

Έντονη μυρωδιά αερίου στα νότια προάστια: Εκκενώθηκαν επιχειρήσεις και σχολεία - Οσμή και σε άλλες περιοχές

Δεν έχει βρεθεί η πηγή του προβλήματος σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία - Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος και συνεργεία της ΔΕΣΦΑ ερευνούν τα αίτια