Τέσσερις κουκουλοφόροι έστησαν ενέδρα στον Καλογερόπουλο στην Ηλιούπολη.

Εντός των τειχών 02 Οκτωβρίου 2017

Άλλη μία ενέργεια που δείχνει το «σκοτεινό» παρασκήνιο που ενεργεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο είχαμε στην Ηλιούπολη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα diaititis.gr, τέσσερις κουκουλοφόροι είχαν στήσει ενέδρα στον διαιτητή Χαράλαμπο Καλογερόπουλο και μάλιστα είχαν καλύψει τους αριθμούς από τα μηχανάκια στα οποία επέβαιναν.

Ο διεθνής ρέφερι, που έφευγε από το γήπεδο όπου είχε διευθύνει την αναμέτρηση Χαραυγιακός-Αθηναΐδα (Α' Κατηγορία, Δεύτερος όμιλος, ΕΠΣ Αθηνών), ευτυχώς τους αντιλήφθηκε και έφυγε από το γήπεδο από άλλο δρόμο.

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος κατήγγειλε το περιστατικό στη ΓΑΔΑ αλλά και στην Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας.

Πηγή: Sport-fm 

Προβλήθηκε 1222 φορές

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!! ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 11.00 – 13.30 για την ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ της ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας

Η δημοτική αρχή του Δήμου Ηλιούπολης θέλοντας να επιβάλλει “ΣΙΓΗ νεκροταφείου”, εκφοβισμό και τρομοκρατία παρέπεμψε την ΠΡΟΕΔΡΟ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας στο πειθαρχικό συμβούλιο με ποινή την στέρηση πάνω από 3 μισθούς …….

Ακούει κανείς; ''Ειδικό Σχολείο Ηλιούπολης - τα λεωφορεία του Σχολείου είναι ακινητοποιημένα -  τα παιδιά παραμένουν έκτος σχολικού πλαισίου''

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Γυμνασίου και Λυκείου Αθηνών εκφράζει την ανησυχία και τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί με τα σχολικά μας λεωφορεία , των οποίων την ευθύνη, την διαχείριση και την συντήρηση έχει αποκλειστικά ο δήμος Ηλιούπολης.