Η Κι.Π.Η γεννήθηκε πριν δώδεκα χρόνια, όταν κάποιοι συνειδητοποιήσαμε ότι όλοι οι πολίτες είμαστε τα κύτταρα της κοινωνίας μας και υπεύθυνοι για ό,τι αυτή γεννάει!

Δικά μας δημιουργήματα είναι και το καλό και το κακό, γιατί πηγάζουν και τρέφονται από τη δική μας σάρκα, σκέψεις και επιθυμίες!

Η αδιαφορία για τα κοινά μας προβλήματα είναι ευθύνη και η ευθύνη για την επιλογή των λύσεών τους είναι ΚΑΙ δική μας!

Η σημαντική διαπίστωση οτι, οι επιθυμητές λύσεις για πολλά κοινά προβλήματα ήταν παρόμοιες, ανεξάρτητα από τις όποιες πολιτικές ή άλλες διαφορές μας, ήταν ο θεμέλιος λίθος αυτής της προσπάθειας.

Oι κοινοί στόχοι για προστασία των σημαντικότερων αγαθών, όπως είναι η υγεία και το φυσικό μας περιβάλλον, για βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, η άσκηση πίεσης προς όλες τις αρμόδιες αρχές για εφαρμογή φιλοπεριβαλλοντικών πολιτικών, μαζί με την απόφαση για συνεργασία με πολίτες, συλλόγους, φορείς, δημόσιες αρχές για την επίτευξη των στόχων μας, αποτέλεσαν τους κύριους άξονες του καταστατικού μας.

Υπήρξε κοινή πεποίθηση ότι, μόνο με την αρμονική συνύπαρξη μεταξύ διαφορετικών κοινωνικών ομάδων, την προώθηση του ομαδικού πνεύματος μεταξύ των πολιτών και την καλλιέργεια πνεύματος συνεργασίας γενικότερα, θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας αλλά και να έχουμε συνεχή πρόοδο σαν κοινωνία.

Όποτε οι λαοί της γης συνεργάστηκαν, έζησαν αρμονικά και μεγαλούργησαν…

Πολίτες του κόσμου, πολίτες της Γης, άνθρωποι με πολλά κοινά προβλήματα και πολλούς κοινούς στόχους, μπορούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας αν νοιαστούμε για τα κοινά μας προβλήματα κι αν αφήσουμε τους κοινούς μας στόχους να μας ενώσουν, παραμερίζοντας τις όποιες πολιτικές, θρησκευτικές και φυλετικές διαφορές μας.

Μείνετε φίλοι, γίνετε μέλη της Κι.Π.Η., προσπαθείστε μαζί μας…

Καλώς ήρθατε!

Κι.Π.Η.- Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης
Σκρα 10, 163 46 Ηλιούπολη
Τ.:2109730215-K.:6944683652
F.: 2118005508, 2109718162
[email protected]
http://www.kipi.gr
Facebook: Κίνηση Πολιτών Ηλιούπολης(Κι.Π.Η.) 

Προβλήθηκε 845 φορές