Διαρρήκτες άρπαξαν 80 ευρώ από παιδότοπο προκαλώντας πολλαπλάσια ζημιά - ΦΩΤΟ

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 10 Οκτωβρίου 2017

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT-1, δύο νεαροί κακοποιοί διέρρηξαν το περασμένο Σάββατο έναν παιδότοπο στα Πετράλωνα.

Στο ταμείο βρήκαν μόλις 80 ευρώ, αλλά προκάλεσαν ταυτόχρονα ζημιές στον χώρο άνω των 300 ευρώ.

Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου έχουν καταγραφεί τα πρόσωπα των νεαρών την ώρα που έσπαζαν με μανία την πόρτα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες καταστηματαρχών της περιοχής στον ΑΝΤ-1, αυτό είναι το τρίτο κατά σειρά κατάστημα της περιοχής που διαρρηγνύεται, με τις παραβιάσεις στην ευρύτερη περιοχή Πετραλώνων–Κεραμικού να έχουν γίνει μάστιγα.

Κοινό σε όλα τα κρούσματα είναι το γεγονός ότι οι δράστες δεν βρίσκουν χρήματα στα ταμεία των επιχειρήσεων, αφού οι καταστηματάρχες είναι υποψιασμένοι, ωστόσο προκαλούν σοβαρές ζημιές που στοιχίζουν πολύ στις επιχειρήσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

πηγή: www.enikos.gr

Προβλήθηκε 1496 φορές
Ο καιρός την Τρίτη 29 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. - Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. - Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός την Κυριακή 27 Απριλίου 2025

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κατά διαστήματα σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές μέχρι το απόγευμα. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.