Κατάληψη στη ΔΟΥ Παγκρατίου από εφοριακούς

Στα πέριξ 10 Οκτωβρίου 2017

Σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου της ΙΖ Εφορίας Αθηνών προχώρησαν από νωρίς το πρωί της Τρίτης εργαζόμενοι και σύλλογοι εφοριακών, διαμαρτυρόμενοι για τις ελλείψεις στην υπηρεσία.

Έξω από το κτίριο της Εφορίας Παγκρατίου έχει αναρτηθεί ένα μεγάλο πανό στο οποίο αναγράφεται: «Όχι στις διαλυμένες υπηρεσίες», σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά.

Όπως αναφέρουν, δεν υπάρχουν μελάνια και χαρτί, κι έτσι αναγκάζονται να τα αγοράζουν οι ίδιοι, με τα 700 ευρώ μισθό που παίρνουν.

Καταγγέλλουν επίσης ότι, το 5όροφο κτίριο, στο οποίο στεγάζεται η Εφορία, δεν έχει ασανσέρ κι έτσι χρειάζεται κάθε φορά που κάποιος φορολογούμενος αδυνατεί να ανέβει σε πάνω όροφο, πρέπει οι ίδιοι να ανεβοκατεβαίνουν για να τον εξυπηρετήσουν.

www.enikos.gr 

Προβλήθηκε 806 φορές

''Ρίξαμε τα τείχη για τους αθλητές μας''  Βραβεύσεις Αθλητών Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης 2026

Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης και το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου πραγματοποίησαν την Κυριακή 1 Μαρτίου 2026, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των αθλητών, προπονητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες και τις διακρίσεις που πέτυχαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2025.