Μακεδόνες Αξιού - Ηλιούπολη 3-1

Εντός των τειχών 22 Οκτωβρίου 2017

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών η ομάδα των Μακεδόνων Αξιού που επικράτησε 3-1 σετ της Ηλιούπολης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που πέρσι έκανε την έκπληξη τερματίζοντας στην έκτη θέση έδειξε με το καλημέρα ότι και φέτος θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της.

Η Ηλιούπολη από την άλλη, που έχει ως στόχο τη γρήγορη παραμονή στην κατηγορία μετά το πρώτο σετ όπου κατέκτησε κατέρρευσε αγωνιστικά και δεν κατάφερε κάτι παραπάνω.

Κορυφαίες για την ομάδα των Μακεδόνων οι δύο Αμερικανίδες Σπικς και Χολστ.

Για την Ηλιούπολη μεγάλο επιθετικό βάρος σήκωσε η αρχηγός Σία Τοτσίδου που σημείωσε 19 πόντους.

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Σκουλικάρης): Πολυνοπούλου 11 (6/13 επ., 3 άσσοι, 2 μπλοκ), Χολστ 20 (17/36 επ., 3 άσσοι, 47% υπ. - 35% άριστες), Καραφουλίδου 11 (8/28 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Σπικς 6 (2/4 επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ), Νώτη 8 (4/11 επ., 3 άσσοι, 1 μπλοκ, 41% υπ. - 18% άριστες) / Μυρίδου (λ, 67% υπ. - 33% άριστες), Καλτσώνη, Παπαδοπούλου, Μητακίδου, Μόσχου.


ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Μπλάμη): Μελετιάδη 6 (4/8 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Τοτσίδου 19 (18/35 επ., 1 άσσος, 36% υπ. - 20% άριστες), Λιάγκη 6 (6/26 επ.), Σαρακατσάνη 4 (2/8 επ., 2 άσσοι, 44% υπ. - 6% άριστες), Λάβδα 4 (2/9 επ., 2 άσσοι), Αργυρίου 3 (3/7 επ.) / Σκυθιώτη (λ, 42% υπ. - 32% άριστες), Μπόκη, Χατζηγρηγορίου, Πανταζή, Γιαννακοπούλου, Τσαβαλιά.

Είπαν μετά το ματς…

Μανώλης Σκουλικάρης (προπονητής Μακεδόνων): «Όλες οι πρεμιέρες έχουν άγχος και κρύβουν εκπλήξεις. Στο πρώτο σετ είχαμε πολλά χαμένα σερβίς και δώσαμε δικαίωμα στην Ηλιούπολη. Από το δεύτερο σετ και μετά βρήκαμε ρυθμό και φτάσαμε φυσιολογικά στην επικράτηση. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των κοριτσιών στην πρεμιέρα, έχουμε πληθωρικότητα ως ομάδας και σιγά σιγά θα γίνουμε καλύτεροι».

Πηνελόπη Μπλάμη (Ηλιούπολη): «Στην αρχή καταφέραμε να αιφνιδιάσουμε τον αντίπαλό μας αλλά δυστυχώς δεν είχαμε διάρκεια. Μετά τα μισά του δεύτερου σετ ακολουθούσαμε τον ρυθμό των Μακεδόνων. Δεν πιέσαμε στο σερβίς, η υποδοχή μας είχε πρόβλημα και δεν είχαμε την απαραίτητη ενέργεια και ψυχολογία για να αντιδράσουμε».

http://www.sdna.gr 

Προβλήθηκε 937 φορές

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ''

Κατά το στάδιο υλοποίησης, προέκυψε ένα απρόβλεπτο συστημικό τεχνικό πρόβλημα από την πλευρά της συνεργαζόμενης ασφαλιστικής εταιρείας, το οποίο καθυστέρησε την τελική έκδοση των ασφαλιστηρίων.

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!! ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 11.00 – 13.30 για την ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ της ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας

Η δημοτική αρχή του Δήμου Ηλιούπολης θέλοντας να επιβάλλει “ΣΙΓΗ νεκροταφείου”, εκφοβισμό και τρομοκρατία παρέπεμψε την ΠΡΟΕΔΡΟ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ μας στο πειθαρχικό συμβούλιο με ποινή την στέρηση πάνω από 3 μισθούς …….