Τροχαίο ατύχημα με σοβαρούς τραυματισμούς και απεγκλωβισμούς από την πυροσβεστική, σημειώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Όπως αναφέρει ο Παναγιώτης Κόνσουλας, πρώην υποψήφιος δήμαρχος Βύρωνα, στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Βουλιαγμένη 1.15 πμ ξημερώματα Κυριακής 22/10/17 τροχαίο με τον οδηγό να μην καταφέρνει να ελέγξει το αυτοκίνητο του αφού με ιλιγγιώδη ταχύτητα καρφώθηκε, ενώ πρώτα πλαγιολίσθησε, πάνω στον φωτεινό σηματοδότη και τελικά πάνω στον φοίνικα επί της πράσινης τριγωνικής νησίδας που διαχωρίζει τους δρόμους αν θες να κατευθυνείς προς τον Αστέρα της Βουλιαγμένης και τον Λαιμό ή προς το κέντρο της Βουλιαγμένης,το Εν Πλω και την Άκουα Μαρίνα.

»Σοβαρά τραυματισμένη η νεαρή συνοδηγός και τραυματίας ο οδηγός,οι οποίοι αφού απεγκλωβίστηκαν από τους άνδρες της Πυροσβεστικής, μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας προκειμένου να νοσηλευθούν και να εξεταστούν από τους εφημερεύοντες γιατρούς.

Εύχομαι πραγματικά να αποφευχθούν τα χειρότερα γιατί πρόκειται για πολύ νέα παιδιά».

www.zougla.gr

Προβλήθηκε 4058 φορές

Πανεπιστημιούπολη: Σοβαρά επεισόδια με μολότοφ και φωτοβολίδες ευθείας βολής - Κάηκαν αυτοκίνητα

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 2.30 τα ξημερώματα της Κυριακής και ενώ ήταν σε εξέλιξη ένα πάρτι μασκέ στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, μία ομάδα 20-30 ατόμων βγήκε από την είσοδο της πανεπιστημιούπολης...

Βύρωνας: Απειλεί να αυτοκτονήσει γυναίκα για να μην της κατάσχουν το σπίτι

Όπως έγινε γνωστό, περιπολικά της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο με δικηγόρους και προσπαθούν να βγάλουν με τη βία από την οικία της, μια γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου.